ANTALYA / KAŞ - Mustafa Kocakaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

1. dönem 1. yazılı sınav tarihleri belli olmuştur. Sınav tarihlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kas

Eyl

Mezunlarla buluşuyorum etkinlikleri kapsamında 2021 yılı mezun öğrencilerinden Sıla Kocakaya okula davet edilerek Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileriyle söyleşi yapılmıştır.

Eyl

Diyabet hastası öğrencisi bulunan velilerimizin ve öğretmenlerimizin faydalanması amacıyla oluşturulan okulda diyabet eğitim platformuna ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

9. Sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon çalışmaları Okul Rehber Öğretmeni Şükrüye ÜMİT tarafından uygulanmıştır.

Eyl

Eylül dönemi sorumluluk sınavlarına girecek öğrencilerimizin listesi aşağıda verilmiştir. Linke tıklayıp listeye ulaşabilirsiniz.

May

"Öğrendiklerimi Uyguluyorum" projesi kapsamında Çocuk Gelişimi Alanı 9. ve 11. sınıf öğrencileri ve Güzellik Hizmetleri Alanı 11. sınıf öğrencilerimiz Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldiler. Etkinlik kapsamında yüz boyama, Kedi Kedi Dansı, Dans Et ve Oyna, Turta şarkısı ile dans etkinlikleri yapıldı. Etkinlik sonrasında ise kazanım değerlendirmesi yapılmıştır. Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Anasınıfı öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte 26.04.2023 tarihinde okulumuzda yüz boyama etkinliği yapıldı. Etkinliğe okulumuzdan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi Sibel DUMAN ve Çocuk Gelişimi Alanı 9. ve 11. sınıf öğrencileri katılırken, Şehit Ömer Halisdemir İlkokulundan Anasınıfı Öğretmenleri Pırıl Anıl ARIKAN ve Esra USMAN ile birlikte anasınıfı öğrencileri katılmışlardır. Etkinlik kapsamında yüz boyama ile birlikte çocuk şarkıları, dans gösterisi de yer almıştır. Etkinliği düzenleyen öğrencilerimiz ile okulumuz Çocuk Gelişimi Alan Şefi Sibel DUMAN'a  ve etkinliğe katılım sağlayan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

8-11 Mart 2023 tarihleri arasında "Cumhuriyet ve Teknoloji" teması ve "Ahican Cumhuriyet'in izinde, Teknolojinin peişnde Bursa'da" sloganı ile 15. MEB Robot Yarışması düzenlenecektir. Yarışma takvimi, afiş ve başvuru için izlenecek yollar aşağıda belirtilmiştir.

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı İpek KARAKOÇ, Çocuk Gelişimi Alan Şefi Sibel DUMAN ve Psikolojik Danışman Şükriye Ümit ile 28 Çocuk Gelişimi Alanı öğrencimizle birlikte, 09/12/2022 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu ve Kumluca Rehberlik Araştırma Merkezi gezisi düzenlenmiştir.

Ara

AHENK projesi kapsamında düzenlediğimiz hayvanları seviyorum projesi etkinliğinde Güzelik Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz, Alan Şefi Dilan DİKER ile birlikte mama dağıtımı yapmışlardır.

Kas

Okulumuzda başlattığımız 'Hayvanları Seviyorum Projesi' kapsamında Kalkan Mahallesinde Okulumuz Çocuk Gelişimi Alan Şefi Sibel DUMAN ve Okulumuz Psikolojik Danışmanı Şükriye ÜMİT öncülüğünde mama dağıtımına başladık.