ANTALYA / KAŞ - Mustafa Kocakaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Sunuculuğunu 9-BTA sınıfından Mehmet AKÇA ve 9-ÇGA sınıfından Hatice KARABIYIKOĞLU'nun yaptığı tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ali RENÇBER'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını video sunumu takip etti. Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizin okuduğu "Antakya'dan Gelen Mektup" adlı şiir ile devam eden tören Tarih Öğretmenimiz Ayşe ÇATILI AVCI ve 10-GSB sınıfının hazırladığı İstiklal MArşı Oratoryosu ile sona erdi.Programın hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ali RENÇBER, Tarih Öğretmenimiz Ayşe ÇATILI AVCI ile öğrencilerimize ve programa katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında okulumuz Güzellik Hizmetleri öğrencileri Okul Müdürü Erdoğan Demir liderliğinde Dilara Çetin, Sudenaz Keçekülah, Erhan Peker, Emre Aktaş, Sıla Erduyan, Funda Ertel ile refakatçi öğretmenleri Dilan Diker, İsa Karakuş Almanya'da eğitim staj görecekleri kurum için Dorsten'e ulaştılar.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında okulumuz Güzellik Hizmetleri Alan Şefi Dilan Diker tarafından projede yer alan katılımcı öğrencilere  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Ali Rençber tarafından projede yer alan katılımcı öğrencilere Almanya'nın yaşam kuralları ve Almanya'da günlük hayat ile ilgili bilgi verildi.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Ayşe Çatılı Avcı tarafından projede yer alan katılımcı öğrencilere Almanya'nın tarihi ve Almanya'da günlük yaşam ile ilgili bilgi verildi.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlem Yağlı 26.12. 2023 günü projede yer alan katılımcı öğrencilere ingilizce hazırlık kursu vermiştir.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında ikinci  hareketlilik olan İtalya/Milano'da eğitim alacak olan katılımcılarımız: Emine Akyalçın, Mukaddes Şerife Esen, Ayşegül Şahin, Yusuf Emir Keçeli, Melike Aksoy ve Rahma Buğra.

Mrt

Erasmus + K122 Vet Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz Projesi kapsamında ilk hareketlilik olan Almanya/Dorsten'de eğitim alacak katılımcılarımız: Dilara Çetin, Funda Ertel, Sudenaz Keçekülah, Erhan Peker, Emre Aktaş ve Sıla Erduyan.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri İsa Karakuş ve Ali Rençber koordinesinde 9-A ÇGE sınıfı öğrencileri ile pano çalışması yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Yarışması için  " Bülbüller haykırdı Süleymaniye Kürsüsü'nde Hakk'ın Sesleri'ni, Yeise kapılmayan Asım'lar kırdı atinin karanlık zincirlerini." beyti slogan olarak belirlenerek afiş yarışmasına katılım sağlandı.

Ara

1. Dönem 2. Yazılı Sınav Programımız Belli Olmuştur. Aşağıdaki yazıya tıklayıp sınav programına ulaşabilirsiniz.

Ara

18/12/2023 günü gerçekleştirilen etkinlikte Kaş Devlet Hastanesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Gölçe BOZDOĞAN, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanı Çisem ÇINAR HANEDAR, Kınık Anaokulu Müdürü Sinan GÜLTEKİN, Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Cihan ÇELİK konuşmacı olarak bulunmuşlardır.

Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerimiz ile birlikte soru cevap şeklinde ilerleyen gayet verimli bir program yapılmıştır. Katılım sağlayan öğretmen, öğrenci ve misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrencileri ve okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri, Alan Şefi Sibel DUMAN koordinatörlüğünde okulumuzda boyama ve oyun etkinlikleri gerçekleştirmişlerdir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Erasmus Plus K122 Vet 'Kaş'ı Biz Güzelleştiriyoruz' Projemiz kapsamında yapılan İngilizce sınavı 28.11.2023 tarihinde, 11 ile 12. Sınıf Güzellik Hizmetleri öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Projeyle ilgili anlık bilgileri ve detayları @kasibizguzellesturiyoruz Instagram ve Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Kas

Okulumuzu ziyaret eden Kınık Yurdusev Ulus Ortaokulu öğrencilerine Okul Rehber Öğretmenimiz ve Alan Şeflerimiz tarafından alan tanıtımı yapılmıştır.